SEO web stranice

Optimizacija web stranice za tražilice (SEO)

 

SEO označava Search Engine Optimization te predstavlja poboljšanje vaše web stranice kako bi postigli bolji rezultat prilikom pretraživanja u pretraživačkim alatima.

Saznajte više

search engine optimization

Što je SEO?

SEO ili Search Engine Optimization, znači “optimizacija za tražilice” vaše web stranice. Cilj je postići idealne postavke na web stranici koje su u skladu s postavkama tražilica (Google, Yahoo, Bing…), kako bi se prilikom pretraživanja pojmova, vaša web stranica pojavljivala što bliže vrhu u rezultatima pretraživanja. Takvo pretraživanje zovemo „organsko“, i odnosi se na rezultate pretraživanja koji nisu plaćeni.

Bitan zadatak u postavljanju dobrog SEO-a je i upoznavanje potencijalnih klijenata odnosno interesenata za sadržajem koji nudimo. Potrebno je dobro znati na koji način ljudi pretražuju određene pojmove, kakva pitanja postavljaju i koje odgovore traže. Kada to što bolje definiramo, u mogućnosti smo postaviti dobar SEO. To će nam omogućiti se da se povežemo s ljudima koji pretražuju na mreži rješenja koja nudimo.

Organsko pretraživanje

Koji rezultati pretraživanja su “organski”?

Organski rezultati pretraživanja su oni koji se zarađuju kroz učinkovit SEO, a ne plaćanjem odnosno oglašavanjem. U nastavku ćemo nabrojiti neke od savjeta koje nam daju veliki pretraživački alati, kako bi mogli sami postaviti dobar SEO na vašoj web stranici.

  • Stranice izrađujte prvenstveno za korisnike, a ne za tražilice
  • Razmislite o tome što čini vašu web lokaciju jedinstvenom, vrijednom ili privlačnom
  • Pripazite na savjete koje možete naći o poboljšanju za tražilice, koje mogu suspendirati vašu stranicu, tzv. Hack trikovi

Zašto mi

VIŠEGodišnje iskustvo u izradi web stranica i Google certifikat

analiziramo vašu web stranicu

predlažemo poboljšanja za seo

Educiramo vas o postavljanju optimalnih seo postavki

krenite sami

Kako napraviti SEO optimizaciju

Mnoge postavke prilikom optimizacije vaše web stranice za pretraživače, u mogućnosti ste sami napraviti, ukoliko imate pristup vašoj stranici. U nastavku ćemo nabrojati smjernice koje bi bilo dobro primijeniti.

Što izbjegavati za dobar SEO

Automatski generirani sadržaj

Sudjelovanje u veznim shemama

Izrada stranica s malo ili nimalo originalnog sadržaja

Skriveni tekstovi i poveznice

Prevelika količina ključnih riječi

Prikrivanje sadržaja

Vaša strategija

SEO web stranice

Analiza i poboljšanje postavki web stranice koje utječu na rezultate pretraživanja, sveobuhvatan je zadatak. Mnoge stranice trebaju velike zahvate dok je kod nekih potrebno samo podesiti pojedine postavke. Ukoliko želite analizu vaše web stranice, kontaktirajte nas.

Javite nam se

8 + 14 =

Lav. Agencija za unaprijeđenje prodaje

info @ aup-lav.com

m: 098 744 998