Izrada web stranice

proces izrade i zašto je dobro imati web stranicu

Zašto vam treba web stranica

Mnogi imaju stav da je Facebook stranica dovoljna za internetsku prisutnost. Facebook je dobar početak, budući da je besplatan i nudi puno mogućnosti za prezentaciju proizvoda i interakciju s kupcima.
Ali istina je da je kvalitetna web stranica najbolji način za male tvrtke da krenu u razvoj poslovanja. Više možete pročitati u sljedećem članku.
Web stranica uz društvene mreže pomaže poboljšanju rezultata pretraživanja vaših proizvoda ili usluga, te povećanju interesa.
Profesionalna web stranica temeljni alat je koji je potreban svakoj tvrtki.

izrada web stranice - lav - proces izrade
Lav izrada web stranica-dots

Izrada web stranice

Kako vam vlastita web stranica može pomoći u poslovanju

Ako još uvijek niste sigurni da će izrada web stranice pomoći vašem poslovanju, uzmite u obzir ove razloge

z

Prodaja

Promovira i prodaje proizvode ili usluge

Marketing

Predstavlja temelj za vaš marketing

Konkurencija

Pomaže lokalnim tvrtkama da se natječu s velikim tvrtkama

Doseg kupaca

Omogućava doseg prema kupcima na sva tržišta

Lojalnost

Izgrađuje vjerodostojnost i lojalnost

PROCES

Kako izgleda proces izrade web stranice?

w
Inicijalni razgovor
Dizajn
i
Sadržaj
Dizajn i izrada web stranice

Inicijalni razgovor

U inicijalnom razgovoru utvrđujemo i upoznajemo kakvu uslugu ili proizvod nudite. Koji su vaši ciljevi, koja je vaša publika, radijus u kojem imate najviše kupaca, područja koja ne pokrivate a željeli bi pokriti. Zatim, koje su vrijednosti koje nudite, čime se ističete od konkurencije? Ovo su pitanja na koja trebamo znati odgovor kako bi dobili ideju o tome kakav sadržaj i dizajn bi bio najprikladniji.

Dizajn

Možda već imate gotov logo i paletu boja, u tom slučaju prilagođavamo web stranicu tome, možda dodajemo neku boju za isticanje detalja. Ukoliko nemate logo ili ideju o bojama, predlažemo nekoliko rješenja. Boje trebaju odražavati senzibilitet web stranice. Dizajn u nama budi emociju, a najlakše je to usporediti sa automobilom, sportski crveni automobili daju odvažan, agresivan i čvrst dojam, dok terenci daju stabilan, mirniji i staloženiji dojam. Tako i vaša web stranica s obzirom na odabir boja i prijelaza, šalje određene poruke. Mekanijim rubovima i nježnim bojama postižemo mekši i ženstveniji izgled, a oštrim rubovima i jačim kontrastima postižemo odrješit i čvrst izgled.

Sadržaj

Sadržaj je ono što je ključno kako bi uhvatili pažnju kupaca, odnosno ono što Google sa svojim skenerima čita na našim stranicama, i sprema u svoje arhive, kako bi u određenom trenutku dok korisnik pretražuje uslugu ili proizvod koji nudite, baš vas izbacili na listu rezultata. Sadržaj treba biti po mogućnosti originalan, jezgrovit, ne prekratak ili predugačak.

Dizajn i izrada web stranice

Radimo verziju dizajna koja ispunjava navedene ciljeve, i nakon što pregledate ideju, možemo imati nekoliko revizija kako bi nešto dodali, povećali ili promijenili raspored. Nakon početnih revizija, imamo osnovnu ideju naslovne stranice, i tada možemo nastaviti sa kreiranje podstranica te podnožnja i glavnog menija. Promjene idu u iteracijama od nekoliko dana. Nakon svake iteracije šaljemo email sa izvještajem što je odrađeno i zašto te linkovima za pregled. Po završetku stranice, lansiramo je na vašoj domeni.