Izrada loga

Izrada loga te dizjan logotipa bitni su koraci u kreiranju vašeg brenda

Izrada loga te dizajn logotipa

Logotip je bitan za vaše poslovanje jer komunicira ideju, kvalitetu, vizualni identitet, u nekim slučajevima poruku, te vrijednost koju nudite. Treba odgovarati vašem senzibilitetu i viziji tvrtke, kako bi postigli najbolji efekt kod potencijalnih klijenata.

Pravila dizajna nalažu da bi vaš logo trebao dobro funkcionirati u crno-bijeloj varijanti (jednobojni ispis), jednako kao u boji.
Ako crno-bijela varijanta ne izgleda dobro, neće izgledati dobro ni u jednoj boji. Forma i oblik je osnova, a boje se prilagode već prema zadanoj ideji.
Kreiramo logo prema vašoj ideji, usmenoj ili nacrtima, ili predlažemo rješenja. Logo će biti isporučen u vektorskom obliku u krivuljama koji je pogodan za profesionalni print te za sve namjene koje će vam u buduće trebati.

Izrada loga - Lav izrada web stranica
Lav izrada web stranica-dots

Dizajn loga te kreiranje palete boja

Pogledajte izdvojene projekte

Izrada loga je proces kreiranja vizualnog identiteta kojim ćete postići prepoznatljivost i prikazati viziju vaše tvrtke ili proizvoda. Formu postižemo prvo skicama ideje, te sužavanjem izbora finaliziramo konačno rješenje. Logo treba dobro funkcionirati na raznim oblicima i materijalima, tako da bi bilo dobro izbjeći sitne dijelove, jer se time olakšava korištenje loga na primjerice printu na majicama. Učinkovit logotip je prepoznatljiv, praktičan, grafički jednostavnog oblika i prenosi željenu poruku. U svom najjednostavnijem obliku, logotip je tu da identificira tvrtku ili proizvod, ali da bi to učinio učinkovito mora slijediti osnovna načela dizajna logotipa. Mora biti jednostavan, održiv u budućim godinama – bez trendovskih detalja, isticati se iz mase i biti prikladan s obzirom na proizvod i uslugu i ciljano tržište.
Prikladan znači da logotip odgovara oblikom i konceptom za klijenta i njegovu industriju. Na primjer: ako dizajniramo za modnu marku, onda logotip mora biti elegantan, ali ako dizajniramo za sportsku marku, onda logo vjerojatno mora biti odvažan i dinamičan.

Redizajn logotipa - Obrt Petrovic
Redizajn logotipa - Obrt Petrovic
Redizajn logotipa - Obrt Petrovic
Redizajn logotipa - Obrt Petrovic
Redizajn logotipa - Obrt Petrovic
Redizajn logotipa - Obrt Petrovic