Izrada web stranice

Cijena projekta, koraci i što je sve uključeno

web-stranica-i-digitalni-marketing

Dobrodošli

Ovdje ste jer imate svoju tvrtku ili obrt te razmišljate o izradi web stranice?
Odlično, čitajte dalje i saznajte kako odabrati najlakši put do nove web stranice koja je funkcionalna i prihvatljiva vašem budžetu.

Koristite već društvene mreže?

Dobra odluka! Društvene mreže su besplatan i vrlo moćan alat u promoviranju vašeg poslovanja. Međutim, ako želite dosegnuti ciljanu publiku i povećati svoj promet, postoje koraci koje bi bilo dobro realizirati. Želite znati više?

Koraci kojima ćemo pokrenuti vaše poslovanje

Cilj 1.

Izrada web stranice

Imati svoju web stranicu, postaje ključno za poslovanje. Potencijalni klijenti grade povjerenje i sliku o vama kroz vašu prezentaciju na društvenim mrežama i webu.

Korak a)

Kreirati ćemo preglednu web stranicu s opisom vaših usluga te prezentacijom vrijednosti koje nudite.

Cilj 2.

Kreiranje Google My Business profila

Sigurno ste već vidjeli pretražujući Google mapu, da se pojedine tvrtke pojavljuju na mapi, sa potpunim ili nepotpunim podacima.
Google My Business je moćan alat koji vam omogućava da postignete dodatnu vidljivost prema vašim klijentima. Profil koji je potpun treba sadržavati sve bitne podatke od: imena, adrese, broja telefona, web stranice, lokacije, email adrese.

Korak b)

Kreirati ćemo vaš Google My Business profil sa svim podacima te opisom vaših usluga koji će se prikazivati u Google mapi i rezultatima pretraživanja

Cilj 3.

Kreiranje marketinške kampanje na društvenim mrežama

Želimo da nova web stranica i Google My Business profil ostvare što više pregleda. Ovdje vam kampanja može pomoći. Odmah ćemo ciljati publiku koja je na području koje vama odgovara i koja ime interese vezane za vaše usluge.
Dakle, sličan oglas koji vas je doveo na ovu stranicu, biti će kreiran za vaše potencijalne kupce koji će sigurno postaviti upit ili doći na vaša vrata.

Korak c)

Kreirati ćemo individualiziranu Facebook/Instagram kampanju koja će promovirati vaše usluge i dovesti vam nove klijente

izrada web stranice cijena grafika dvije žene razgovaraju pred pločom

Cijena izrade web stranice

Cijena izrade web stranica ovisi o dosta faktora. Primarni su veličina i funkcionalnost web stranice, odnosno treba li vam jednostavna web stranica koja se sastoji od nekoliko (1-4) stranica, koje prezentiraju vašu uslugu ili proizvod, ili vam treba web stranica koja ima puno sadržaja, više detaljnih opisa vaših usluga ili proizvoda, dodatne funkcionalnosti kao što su, web shop, naplata usluge ili proizvoda, filteri (kod stranica za nekretnine primjerice), više jezičnost i slično.

Mi ćemo vam pomoći da razradimo projekt tako da predložimo optimalnu količinu sadržaja i funkcija koje će ispuniti vaše potrebe i planirani budžet.
Javite nam se sa pitanjima i rado ćemo razjasniti nedoumice koje imate, kao što su: server, web adresa, hosting, što se sve može dobiti besplatno a što trebate plaćati na godišnjoj razini.

Lav izrada web stranica-dots

Javite nam se

Odgovoriti ćemo na vaša pitanja

Pripremiti ponudu prema vašim potrebama

SEO web stranice