Izrada web stranica Zagreb

Pregledajte portfolio odabranih projekata, izrada web stranica

web-stranica-i-digitalni-marketing

Izrada web stranica Zagreb – dobrodošli!

Ovdje ste jer imate svoju tvrtku ili obrt te razmišljate o izradi web stranice?
Odlično, čitajte dalje i saznajte kako odabrati najlakši put do nove web stranice koja je funkcionalna i prihvatljiva vašem budžetu.

Koristite već društvene mreže?

Dobra odluka! Društvene mreže su besplatan i vrlo moćan alat u promoviranju vašeg poslovanja. Međutim, ako želite dosegnuti ciljanu publiku i povećati svoj promet, postoje koraci koje bi bilo dobro realizirati. Želite znati više?

Koraci kojima ćemo pokrenuti vaše poslovanje

Cilj 1.

Izrada web stranice

Imati svoju web stranicu, postaje ključno za poslovanje. Potencijalni klijenti grade povjerenje i sliku o vama kroz vašu prezentaciju na društvenim mrežama i webu. Izrada web stranica Zagreb locirani smo blizu vas i postavit ćemo najbolje alate kako bi vas Google prepoznao i preusmjerio vam nove potencijalne kupce.
Korak a)

Kreirati ćemo preglednu web stranicu s opisom vaših usluga te prezentacijom vrijednosti koje nudite.

Cilj 2.

Kreiranje Google My Business profila

Sigurno ste već vidjeli pretražujući Google mapu, da se pojedine tvrtke pojavljuju na mapi, sa potpunim ili nepotpunim podacima. Google My Business je moćan alat koji vam omogućava da postignete dodatnu vidljivost prema vašim klijentima. Profil koji je potpun treba sadržavati sve bitne podatke od: imena, adrese, broja telefona, web stranice, lokacije, email adrese.
Korak b)

Kreirati ćemo vaš Google My Business profil sa svim podacima te opisom vaših usluga koji će se prikazivati u Google mapi i rezultatima pretraživanja

Cilj 3.

Kreiranje marketinške kampanje na društvenim mrežama

Želimo da nova web stranica i Google My Business profil ostvare što više pregleda. Ovdje vam kampanja može pomoći. Odmah ćemo ciljati publiku koja je na području koje vama odgovara i koja ime interese vezane za vaše usluge. Dakle, sličan oglas koji vas je doveo na ovu stranicu, biti će kreiran za vaše potencijalne kupce koji će sigurno postaviti upit ili doći na vaša vrata.
Korak c)
Kreirati ćemo individualiziranu Facebook/Instagram kampanju koja će promovirati vaše usluge i dovesti vam nove klijente

Javite nam se

Odgovoriti ćemo na vaša pitanja

Pripremiti ponudu prema vašim potrebama

SEO web stranice