Izrada web stranica za iznajmljivanje nekretnina

Najbolji primjeri i postavke za web stranicu koja prezentira vašu nekretninu

Izrada web stranica za iznajmljivanje nekretnina

Mnogi imaju stav da je Facebook stranica dovoljna za internetsku prisutnost. Facebook je dobar početak, te uz Instagram nudi puno mogućnosti za prezentaciju nekretnine i interakciju s kupcima. Također ako koristite dodatne platforme kao što su AirBnB ili Booking.com, vaša nekretnina ima odličan domet.
Ipak, za najbolji promet i upite bez provizije, trebalo bi uz društvene mreže izraditi i zasebnu web stranicu samo za vašu nekretninu. Kroz nju možete ciljati promet sa ključnim riječima direktno na vaš web, i dobiti direktne upite od potencijalnih klijenata.
U nastavku možete vidjeti izdvojene projekte web stranica koje prezentiraju nekretnine i daju mogućnost postavljanja upita za najam ili kupnju.

Lav izrada web stranica-dots

Izrada web stranice za inajmljivanje nekretnina

Pogledajte izdvojene projekte

Dizajn svake web stranice kreira se individualnu prema vrsti nekretnina i okruženju u kojem se nalazi

Villa Adria, Kožino

Dizajn web stranice za Villu Adria, smještenu u Kožinu kod Zadra. Ideja je bila kreirati plave tonove za morski sadržaj, te šareni izgled generalno kako bi se postigla vedrina i “sunčani” osjećaj. To je postignuto uz korištenje žute boje i prekrasnih fotografija koje su vlasnici izradili. Stranica je višejezična, osim hrvatskog, integriran je prijevod za njemački i engleski jezik, sve u skladu sa SEO pravilima gdje google “čita” svaki jezik stranice kao zasebni sadržaj. Odrađeno je još kontakt forma za upite, optimizacija za tražilice, izrada ikona i logotipa te spajanje Google Analitike.
Boje korištene u ovom dizajnu
[
#FFAF31
[
#0F87FF
izrada web stranica za iznajmljivanje kuća za odmor lav izrada web stranica
izrada web stranica za iznajmljivanje-lav dizajn web stranica

Krovovi budućnosti

Web dizajn za tvrtku Krovovi budućnosti – građevinsku tvrtku s novim projektom – stambeni kompleks sa 16 stanova. Web stranica je katalog novih stanova, sa arhitektonskom dokumentacijom dostupnom za preuzimanje i vidljivom na malim i velikim ekranima. Integracija Google analitike Izrada filtera prema kategorijama stanova Dizajn logotipa
Boje korištene u ovom dizajnu
[
#4AA431
[
#F4F4F4
Porfolio - lav izrada web stranica za ponudu stanova
Izrada web stranice za nekretnine