Naravna gradnja

Lesene hiše

Dobro došli na stranice gradnje Drvene kuće. Nudimo uslugu izvođenja cijelog projekta gradnje kuće od najkvalitetnijih materijala i sa dugogodišnjim iskustvom.

 

PonudaGradnja
Informirajte se
Zašto drvena kuća

Prednosti drvenih kuća

Drvo je prirodan, i zdrav i ekološki prihvatljiv materijal. Smola koja ostaje u trupcima mekog drveta pozitivno utječe na dišne ​​puteve i pluća ljudi. Utvrđeno je da topla i prirodna boja drva pozitivno utječe na stanje duha, umiruje živčani sustav kod ljudi. U kućicama od drveta nema prašine. Elektrostatička svojstva drva ne dopuštaju nakupljanju statičke električne energije, uzroku stvaranja prašine, u sobama.

Ekološki

Godine 2015. na sastanku svjetskih čelnika u Parizu dogovorili su se da će se kretati prema nula neto emisija stakleničkih plinova u drugoj polovici ovog stoljeća. To je visok red, a građevinarstvo ga čini još većim. Sama proizvodnja cementa proizvodi 6% svjetske emisije ugljika. Na čelik, od čega polovica otpada na oko 8%. Za razliku od opeke, drvo je fleksibilan materijal koji može podnijeti potres niskog intenziteta.

Galerija kuća

Natura A-25

Drvena brvnara 25 kvadrata

Living A-65

Mala drvena kuća ta život

House A-78

Drvena brvnara sa 4 spavaće sobe

Minihouse A-19.5

Vrtna kućica za boravak

O nama

Naše usluge

Drvo i obrada

Što radimo? Ručno rađene prilagodljive sjenice, kućice, izrađene od recikliranog drva, od trajnog čvrstog drveta, završeno ekološkim proizvodima!

Garancija kvalitete

Zadovoljstvo svih naših kupaca vrlo su nam važni.
Jamčimo kvalitetu naših proizvoda kako bismo nadmašili vaša očekivanja.

Drvene kuće

Savršeno spajanje s krajolikom i okolinom jedno je od glavnih obilježja naših kuća. Dizajniramamo po vašoj želji i planiramo s našim iskustvom.

Ključ u ruke

Ako želite, možemo odraditi sve radove i instalacije koji su nužni kako bi se mogli useliti u vašu kuću, po principu “ključ u ruke”.

Zašto odabrati nas

Naša misija

Gradimo drvene kuće preko 20 godina i kroz veliko iskustvo i stalnu nadogradnju znanja i tehnologije, želimo vam pružiti iskustvo gradnje drvene kuće bez brige. Ako ste se odlučili graditi sa nama onda sigurn želite živjeti u skladu sa prirodom a to je naša temeljna misija i vizija koju promičemo kroz naše poslovanje!

Informacije

Ako vas zanimaju tehničke stvari i ostala pitanja vezana za koje drvo odabrai, kako ga obrađujemo, koliko sušimo, kako se kasnije drvo održava i koliko sve košta – stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja!

Razgledi kuća

Jul 19 | Drvena kuca 80 kvadrata

Razgled 08-17 h Nulla porttitor accumsan tincidunt. Donec sollicitudin molestie malesuad aporttitor tincidunt sollicitudin.

Sept 25 - Kuća planinska 115 kvadrata

Razgled 10-14h Nulla porttitor accumsan tincidunt. Donec sollicitudin molestie malesuad aporttitor tincidunt

dizajn

Naše kuće

MINIHOUSE A-19.5

Vrtna kućica za boravak
19,5 kvadrata

LIVING A-65

Mala drvena kuća ta život
65 kvadrata

HOUSE A-78

Drvena brvnara sa 4 spavaće sobe
78 kvadrata
planiranje

Osnovne informacije

Materijali i sigurnost

Kada gradite drvenu kuću, upotrijebljeni su materijali kritični. Potražite drvo otporno na plijesan i trulež, ono s većom gustoćom i nižim razinama čvorova. Potreba jakog krova je kritična, ponajviše u snježnim područjima gdje led može prouzrokovati urušavanje građevine.

kako održavati drvenu kuću

Dugovječnost kuće određena je načinom na koji je sagrađena i načinom održavanja tijekom njezinog životnog vijeka. Ako želite održati izgled mladog drva ili zadržati određenu hladovinu drva, važno je koristiti materijale i rješenja koja štite drvo od UV zraka, koji su jedan od glavnih faktora koji uzrokuju starenje drvo.

Pošaljite nam upit

7 + 1 =

-50 % na web stranice i web shopove

Akcija izrade web stranica

“Vrijeme je za web shop”