Marketing usluge

Što sve radimo

 

Mi smo agencija koja isporučuje pakete marketinških usluga ili individualne marketing usluge, prema vašoj potrebi

Zašto odabrati nas

Mi smo vaš vanjski marketinški odjel. Pomažemo vam postići ciljeve kroz naše marketing usluge.

Ako ste fokusirani na razvoj vašeg osnovnog poslovanja, a marketing vam je uvijek bio “nužno zlo” ili pak se ne snalazite u gomili marketinških savjeta, angažirajte nas.
Ukoliko se ne stižete posvetiti marketingu, obavljajući primarno poslovanje, kontaktirajte nas.
Mi ćemo postati vaš vanjski marketinški odjel koji živi vašu misiju i koji vam pomaže u rastu poslovanja.

Izrada web stranice

Profesionalna izrada web stranica, uz pažnju na SEO optimizaciju, preglednost i jednostavnost navigacije. Izrađujemo i web shopove te ostale dinamičke web stranice.

Marketing društvenih mreža

Paket objava na društvenim mrežama, analiza tržišta, izrada oglasa, objave i praćenje te analitika rezultata.

Pisanje bloga

Istražujemo i pišemo kvalitetne blog postove koji će potaknuti interes za vašom web stranico a time i za vašim proizvodima ili uslugama

Dizajn loga, letaka, brošura

Nekoliko dizajnera sa različitim pristupima dizajnu, kako bi se pogodio duh i vizija vaše tvrtke. Individualno i kreativno.

Istraživanje tržišta

Istražujemo vašu konkurenciju na domaćem/stranom tržištu. Istražujemo potencijalne klijente. Kreiramo izvještaj o osnovnim razlikama i poveznicama koje imate s konkurentima

SEO web stranice

Ako se pitate zašto vaša stranica ne stoji dobro na Google-u, preporučamo SEO analizu kojom se mogu utvrditi koraci za optimizaciju vaše web stranice.

Google AD marketing

Profesionalne GoogleAD kampanje sa svim elementima koji su nužni za precizno targetiranje klijenata. Google Certificirani.

Sadržajni marketing

Sadržajni marketing (eng. Content marketing), kreiramo sadržaj kroz blogove i članke koji se kroz ciljane marketinške kampanje dijeli na kanalima

Info grafike

Infografike su moćan alat u isporuci informacija. Kreiramo infografike kojima možete na brz i jasan način prenijeti svoju poruku.

Newsletter kampanje

Kreiramo jasne i pregledne newsletter predloške koji će pokrenuti vaše kupce na reakciju. Ciljano postavljene kampanje individualno kreiranje za vaš tip usluge ili proizvod.

centar-kbt-lav agencija klijenti

"Profesionalni pristup i brza izvedba. Savjeti oko oglašavanja i prijedloga kako postaviti sve na stranici. Iznimno sam zadovoljan!"

Kako je implementacija marketinškog paketa i internog praćenja procesa donijela poboljšanje prometa i efikasnost u obavljanju svakodnevnih zadataka.

Luka M., CEO Terriero

S Melitom je izuzetno lako raditi jer vam fantastično olakšava proces izrade web stranice, vrlo brzo usvaja ono što baš vi želite i s puno ukusa to izvodi. Čak i kad niste sigurni kako bi osmislili web stranicu, ona vam daje gotova rješenja pa možete izabrati ili nadograditi vašu ideju. Raditi s Melitom je vrlo motivirajuće. Njezino iskustvo u raznim načinima online prezentacije i marketinga je impozantno i apsolutno bi UVIJEK izabrala nju.

Izrada web stranice i vođenje digitalnog marketinga.

Hana Stošić, Sun Do Ayurveda

"Posao je obavljen savršeno i planski. Jako dobra komunikacija. Cijena je jako pristupačna. Veliko hvala i VELIKA PREPORUKA."

Izrada web stranice te redizajn loga

Boris P. Obrt Petrović

Javite nam se

10 + 1 =

Lav. Agencija za unaprijeđenje prodaje

info @ aup-lav.com

m: 098 744 998